Ligeti Vásár

Ligeti Vásár és BIOpiac

Békéscsaba Széchenyi liget, minden szombaton 9-12 óráig.

" A békéscsabai Ligeti Vásár és Biopiac minden alkalommal nagy élmény számunkra. Az eladók barátságosak, türelmesek, a hely nyugalmat áraszt, emiatt nagyon családias a hangulat. A termékek egészségesek és az árak is vonzóak. Nekünk sok minden megterem a kertünkben, de ettől függetlenül szívesen vásárolunk itt zöldséget, gyümölcsöt, szörpöt, isteni sajtokat vagy pékárut, közte olyan tönköly rétest, aminek a közelben nincsen párja.
Nem csak az étkezés terén tartjuk fontosnak a vegyszermentességet, a háztartásunkban is lassan áttérünk az öko tisztítószerekre, például házi készítésű szappant használunk a folyékony helyett. Ezek is beszerezhetőek a biopiacon, ahol nem csak terméket, de egy kis bölcsességet is kaphatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy szombatonként nézzen ki a ligetbe, nem fogja megbánni!"
Dani Mónika, Orosháza

Helyi Embereknek, a helyi Emberektől!

Jöjjön el minden szombaton 9 és 12 óra között a békéscsabai Széchenyi ligetbe, a Körösök Völgye Látogatóközpontba és legyen EGÉSZSÉGES EGY ÉLETEN ÁT!

Nekem Hiteles

ÉLELMISZER KLUB

Számít neked, hogy mit raknak be a szádba? »»»» Részletek ITT.

blind-tasting-singles-event

Közösségi Kezdeményezések Támogatása

Az elmúlt években az alábbi kezdeményezések beindulását támogattuk:

Videók

Üzenet

„ Én senkit tanítani nem kévánok, hanem magam tanulni. Azért olvasó barátom, ha tetszik itten valami jónak, olvasd, és a szerint munkálkodjál is Istenünknek s hazánknak és urunknak hasznára és magad becsületire.”
Zrínyi Miklós
Jelenleg 34 vendég olvas minket