Ligeti Vásár

Ligeti Vásár és BIOpiac

Békéscsaba Széchenyi liget, minden szombaton 9-12 óráig.

" A békéscsabai Ligeti Vásár és Biopiac minden alkalommal nagy élmény számunkra. Az eladók barátságosak, türelmesek, a hely nyugalmat áraszt, emiatt nagyon családias a hangulat. A termékek egészségesek és az árak is vonzóak. Nekünk sok minden megterem a kertünkben, de ettől függetlenül szívesen vásárolunk itt zöldséget, gyümölcsöt, szörpöt, isteni sajtokat vagy pékárut, közte olyan tönköly rétest, aminek a közelben nincsen párja.
Nem csak az étkezés terén tartjuk fontosnak a vegyszermentességet, a háztartásunkban is lassan áttérünk az öko tisztítószerekre, például házi készítésű szappant használunk a folyékony helyett. Ezek is beszerezhetőek a biopiacon, ahol nem csak terméket, de egy kis bölcsességet is kaphatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy szombatonként nézzen ki a ligetbe, nem fogja megbánni!"
Dani Mónika, Orosháza

Helyi Embereknek, a helyi Emberektől!

Jöjjön el minden szombaton 9 és 12 óra között a békéscsabai Széchenyi ligetbe, a Körösök Völgye Látogatóközpontba és legyen EGÉSZSÉGES EGY ÉLETEN ÁT!

Nekem Hiteles

ÉLELMISZER KLUB

Számít neked, hogy mit raknak be a szádba? »»»» Részletek ITT.

blind-tasting-singles-event

Közösségi Kezdeményezések Támogatása

Az elmúlt években az alábbi kezdeményezések beindulását támogattuk:

Videók

Üzenet

"Az emberek nem az ismeretlentől félnek, mert minden ember képes mindent elérni, amit akar, és amire szüksége van. Attól félünk csak, hogy elveszítjük, amink van, legyen az az életünk vagy a földünk. De a félelmünk elmúlik, mihelyt megértjük, hogy a mi történetünket és a világ történetét ugyanaz a Kéz írta."
Coelho, Paulo
Jelenleg 1 vendég olvas minket