Nekem Hiteles Élelmiszer Klub

tagjai olyan személyekakik teljes felelősséget vállalva szeretnék megszervezni szükségleteik beszerzését.  Ennek érdekében találkozókat szerveznek, bizalomra épülő kapcsolatokat építenekinformációt osztanak meg és segítik egymást.

Nekem Hiteles Élelmiszer Klub tagja bárki lehet. Jelentkezés ITT, vagy a homofaberalapitvany@gmail.com címen.

Várunk szeretettel!

EZ NEM egy szervezet, vagy szolgáltatás, ahol valakik tanúsításokkal, védjegyekkel átvállalnák a tagok saját felelősségét.

Ez csupán egy lehetőség, hogy egymást ösztönözve haladjunk  saját életünk alakításában.

Számít neked, hogy mit raknak be a szádba?

blind-tasting-singles-event

Kezdek hozzászokni, hogy a világhálón böngészve, vagy városban járva nem árt odafigyelni, hogy mit nézek meg, mert egy felkavaró kép beengedése hatással van akár napokig a lelkiállapotomra. Az se mindegy mit érintek, vagy hol szívom tele a tüdőmet levegővel. De a leginkább bizalmi kapcsolatot akkor létesítem a fizikai világgal, amikor a táplálékom a számba veszem, megrágom, teljesen a testem részévé fogadom.

Mit tudok ezekről a dolgokról, amiket lenyelek? Honnan tudhatom, hogy miből vannak? Elhihetem-e, amit valaki ráírt a csomagolásra, vagy amit állít róla a piacon? Mik a szempontjaim, ami alapján választok? Fontos-e, hogy vegyszermentes, vagy hogy szeretettel készült ételt fogyasszak? Mennyire veszem komolyan magamat, a családomat és mikor alkuszom meg idő, vagy pénzhiányra hivatkozva?

Vagyunk páran, akikben felmerültek ezek a kérdések. Elhatároztuk, hogy utánajárunk a válaszoknak, teljes felelősséget vállalunk életünkért és egymást segítve, megtaláljuk a nekünk való megoldásokat.

Ha neked is számít az étel, amit a saját- és családtagjaid szájába teszel és hajlandó vagy időt és energiát szánni a megoldásra, várunk szeretettel a közös útkeresésre!

Jelentkezést a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet  címre küldött levélben várjuk.

 

További terveink:

  • Vetőmag csere.

  • Közös feldolgozás, sütés-főzés, befőzés, aszalás...

  • Közös komposzálás, a kertnélküliek is gyűjthetik a komposztot...

  • Életünk minden területét fokozatosan Nekünk Valóvá alakítjuk.

  • Bármely ötlet megvalósítása akkor kezdődik, ha valaki felvállalja annak szervezését, az Ő ügye lesz és segítséget kérhet a feladathoz.

Hogyan működünk?

  • Személyes találkozókon és interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot egymással.

  • Mindenki összeírja rendszeres beszerzéseinek listáját.

  • Megismerjük egymás szempontjait, ami alapján kiválasztjuk a Nekünk Való termékeket.

  • Akikkel hasonlóak a szempontjaink, azokkal közösen tudjuk megszervezni beszerzéseinket.

  • Kapcsolatot építünk termelőkkel, mérjük mennyire Hitelesek számunkra.

   

KölcsönKert

  MI pedig vállaljuk, hogy a kertfelajánlókat és a kertészeket összeismertetjük és segítünk az egymüttműködés kialakításában.

   

Erről szól: